Google AdWords kampanje

Kontaktirajte nas danas info@tjstudio.info & 00385 (0)23 611 176

Google AdWords kampanja

Google AdWords napredni je sustav oglašavanja poznatiji široj javnosti kao (eng. Pay Per Click) što bi u prijevodu značilo „plaćanje za klik". Temeljne razlike Google oglašavanja na spram ostalih oglašavanja je optimizacija vaših oglasa prema najčešće traženim riječima koje pobliže objašnjavaju vašu branšu poslovanja, vašu ponudu ili uslugu. Za pomno odabrane riječi vaš se oglas prikazuje među istaknute rezultate pretraživanja unutar Google tražilice.

google adwords kampanja

Na koji način funkcionira

Kada korisnici pretražujući Internet koriste Googlovu tražilicu, te pri tome unose jednu od vaših ključnih riječi, vaš se oglas pojavljuje kao istaknuti rezultat pretrage. Što znači da sada oglašavate za publiku koja je već zainteresirana za vas i vaše proizvode ili usluge.

Gdje se prikazuje moj oglas

Vaš oglas se prikazuje na cijeloj Google oglasnoj mreži u što prvenstveno spada sama tražilica te stranice koje koriste AdSense usluge prikazivanja oglasa , također oglasi se prikazuju na stranicama svih Google suradnika i partnera kao i na svim ostalim Google servisima koji podržavaju prikazivanje oglasa YouTube, Bloger, itd

Svi oglasi se mogu detaljno podešavati / precizirati

Za svaki vaš oglas naknadno se može postaviti nekoliko proširenja koji će dodatnu infiltrirati vaše klijente te pronaći samo one koji su zaista zainteresirani za vaše proizvode i usluge. Na ovakav način povećavate postotak klika na vaš oglas.

Trebate Google AdWords vođenu kampanju?

Dozvolite da Vam pomognemo u turbolentnom internet tržištu, da jednostavnije pronađete
i lakše plasirate vlastite proizvode, usluge. Obratite nam se za besplatnu ponudu.

kontaktirajte nas