undefined

TJstudio od 2022. godine nudi u potpunosti novu uslugu dnevnog ili mjesečnog održavanja web stranica. Nudimo uslugu u kojoj provodimo redoviti nadzor vaše Internet stranice te održavamo cijeli sustav ažurnim i što je najbitnije sigurnim za vaše posjetitelje.
Uz besplatni hosting sustav koji od sada nudimo u svim našim paketima održavanja web stranica osigurali smo brzu, kvalitetnu i prioritetnu podršku koja rješava probleme u najkraćem mogućem roku.
Internet tehnologija u ovom digitalnom svijetu, programi, mobilni uređaji napreduju u svom razvoju nevjerojatnom brzinom, pa se tako i zahtjevi korisnika svakodnevno razvijaju nezamislivom brzinom. Upravo se takvom brzinom razvija i zlonamjerni software poznatiji kao malware koja može vašu stranicu dijelom ili u potpunosti uništiti i stvoriti poslovnu štetu.
Redovnim ažuriranjem, arhiviranjem i naprednom zaštitom možete spriječiti neželjeni prekid poslovanja i omogućiti skladnost vašeg web sjedišta sa suvremenim tehničkim zahtjevima.
Može li vaš automobil funkcionirati ako ga ne održavate? Pa tako ne može ni vaša stranica!
Zamislite da ne održavate vaš automobil redovno, jednostavno bi ga vozili dok ne stane, kompletno. E pa tako i vaša web stranica zahtjeva održavanje i redovnu brigu. Automobil ste povjerili kvalitetnom serviseru, vrijeme je da i web stranica dobije kvalitetnu podršku uz TJstudio tim za podršku.

POGLEDAJ PROMOTIVNI LETAK S KOMPLETNOM PONUDOM