undefined

Veliki broj korisnika ne mari za upravljački program svog hosting paketa, kako kažu, „bitno da radi“.

Ali nije uvijek tako. Kako bi poboljšali kvalitetu vaše web stranice, kvalitetnije pratili rezultate online kampanja za koje marljivo radite i ulažete novce, jednostavnije upravljali s postojećim ili otvarali nove email račune, bitno je posvetiti pažnju jednostavnosti, pristupačnosti i lako razumljivom sučelju.

Svi znamo da je Cpanel/WHM sustav koji ćete uz Plesk, Webmin i LAMP često pronaći kao osnovni upravljački sustav. Međutim zbog stanja na tržištu i pripajanja kompanija od 1. siječnja 2020. godine cijene Cpanel/WHM sustava su drastično skočile, s čim su skočile i cijene hosting usluge. Naime od 1. siječnja 2020. godine Cpanel/WHM sustavi se naplaćuju po izdanoj licenci (korisniku), a ne više po serveru na koji se osnovna (serverska licenca) instalira, razlog koji su naveli iz Cpanela je pravednija naplata licenci, ma što god im to značilo.

TJstudio svoje cijene nije mijenjao već je svojim klijentima ponudio nove pakete s više hosting prostora, odnosno diska i većim prometom po svakom novootvorenom računu. Također za svoje nove klijente pripremili smo pakete pogonjene CWP.PRO sustavom administracije.

Što je to CWP.PRO i zašto je TJstudio počeo nuditi ovakvo nešto?


undefined

CWP Pro je najnovija profesionalna verzija CentOS WebPanela koji je u svojoj osnovnoj verziji besplatana, a u PRO verziji se naplaćuje na nivou servera, ne kao u Cpanelu korisničkog računa. Korištenjem CWP.PRO podržavate razvoj CWP zajednice, jer dio novca koji plaćate vašim hosting poslužiteljima kao što je TJstudio završava u fond CWP zajednice.

Hosting paketi koji smo pripremili za naše klijente sadrže HDD diskove koji su znatno jeftiniji od brzih SSD diskova, ali osnovni sustav se pogoni na SSD diskovima tako da smo stvorili idealnu kombinaciju kvalitete i brzine te formirali pakete HDD + SSD boost s CWP.PRO administracijskim sučeljem. Dakle možete dobiti velike hosting paketa, iznimne brzine i snage po izuzetno niskim cijenama.

CWP.PRO niti malo zaostaje za sličnim administracijskim sučeljima, što više nudi jednostavniji reseller sustav koji već postojećim resellerima dozvoljava da svoje korisničke račune pretvore u daljnje resellere.
Pakete koje smo ponudili nose oznaku REFUL i imaju sljedeće karakteristike:
REFUL XS (1 GB prostora, neograničeni bandwith ) 90,00 kuna godišnje
• REFUL S (20 GB prostora, neograničeni bandwith) 720,00 kuna godišnje
REFUL L (50 GB prostora, neograničeni bandwith) 1.560,00 kuna godišnje
REFUL XL (100 GB prostora, neograničeni bandwith) 2.880,00 kuna godišnje

Također pripremili smo i jedan promotivni paket za one koje žele isprobati uslugu ili jednostavno se preseliti kod nas:
• MAX PAKET PROMO (20 GB prostora, 100 GB bandwith prometa ) 100,00 kuna godišnje + poklon dodatnog prostora na disku i neograničeni bandwith promet ... više o ovom paketu i akciji smo pisali u prethodnom postu

Također u 10 godina dugom poslovanju smo razvili i sljedeće sustave....

undefined