E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | T/F: +385(0)23 611176 | M: +385(0)99 789 6117 | Ticket sustav | UDALJENA PODRŠKA
FacebookMySpaceTwitterDiggGoogle BookmarksRSS Feed

Google AdWords kampanje

Google AdWords napredni je sustav oglašavanja poznatiji široj javnosti kao (eng. Pay Per Click) što bi u prijevodu značilo „plaćanje za klik". Temeljne razlike Google oglašavanja na spram ostalih oglašavanja je optimizacija vaših oglasa prema najčešće traženim riječima koje pobliže objašnjavaju vašu branšu poslovanja, vašu ponudu ili uslugu. Za pomno odabrane riječi vaš se oglas prikazuje među istaknute rezultate pretraživanja unutar Google tražilice.

Na koji način funkcionira

Kada korisnici pretražujući Internet koriste Googlovu tražilicu, te pri tome unose jednu od vaših ključnih riječi, vaš se oglas pojavljuje kao istaknuti rezultat pretrage. Što znači da sada oglašavate za publiku koja je već zainteresirana za vas i vaše proizvode ili usluge.

Gdje se prikazuje moj oglas

Vaš oglas se prikazuje na cijeloj Google oglasnoj mreži u što prvenstveno spada sama tražilica te stranice koje koriste AdSense usluge prikazivanja oglasa , također oglasi se prikazuju na stranicama svih Google suradnika i partnera kao i na svim ostalim Google servisima koji podržavaju prikazivanje oglasa YouTube, Bloger, itd

Svi oglasi se mogu fino podešavati

Za svaki vaš oglas naknadno se može postaviti nekoliko proširenja koji će dodatnu infiltrirati vaše klijente te pronaći samo one koji su zaista zainteresirani za vaše proizvode i usluge. Na ovakav način povećavate postotak klika na vaš oglas. Proširenja mogu biti:

  • Proširenje pomoću lokacije
  • Proširenje pomoću sitelinksa
  • Proširenje pomoću društvenih mreža
  • Proširenje pomoću pozivnog broja

Cijena  usluge vođenja Google AdWords kampanje iznosi 25% od ukupno uloženih sredstava u kampanju ili minimalno 500 kuna. Sve kampanju uključuju i AdWords optimizaciju vaše web stranice, portala ili trgovine.