E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | T/F: +385(0)23 611176 | M: +385(0)99 789 6117 | Ticket sustav | UDALJENA PODRŠKA
FacebookMySpaceTwitterDiggGoogle BookmarksRSS Feed

Izrada CMS sustava

Content Management sustav (CMS) namijenjeni su web stranicama i Internet portalima koji redovito izmjenjuju svoj sadržaj. Prednosti ovakvih sustava su jednostavno manipuliranje sadržajem putem administracijskog sučelja.

Korištenje CMS sustava dovodi notu  profesionalnosti  i jednostavnosti vaše Internet stranice, te je čini jednostavnijom za upotrebu u slučaju krajnjih korisnika ali također pruža 100%-tnu kontrolu administratoru nad izgledom stranica dostupnih široj javnosti.

Administracija CMS sustav

Administracija CMS sustava je namijenjena isključivo administratorima ili osoblju unutar vaše firme zaduženim za izgled vaše web stranice. Kroz jednostavan sustav administracije sa lakoćom će te naknadno, samostalno održavati web stanicu ili portala.

CMS sustave jednostavno je obnavljati i nadograđivati sa novim podsustavima (ankete, newsletteri, sustav za korisnike, naplata sadržaja, i sl).

Uz samo par klikova postavljate novi sadržaj na vašim web stranicama bez ičije pomoći.

Korisničko sučelje

Zbog jednostavnosti i adaptivnosti, CMS sustavi vam pružaju veću interakciju sa krajnjim korisnicima.  Uz ljepši i jednostavniji dizajn te lakši pristup informacijama, vaši korisnici imaju mogućnost registracije i sudjelovanja u sugestijama, ocjenjivanju, komentarima na vašoj web stranici te im se uz naknadnu nadogradnju CMS sustava može pružiti bezbroj mogućnosti da sudjeluju u radu vaše web stranice.

Zaštita CMS sustava

Zbog svoje kompleksnosti i privlačnosti često je  CMS sustav odlika jakih brendova i kvalitetnih web sjedišta, pa skladno sa time i na meti hakera. TJstudio je za potrebe zaštite CMS sustava razvio dva programska paketa TJsecure za osnovnu zaštitu CMS sustava i TJsecure Plus za naprednu zaštitu CMS sustav.

Odlučili ste se za nas? Tada vam TJsecure poklanjamo besplatno (vrijednost 1499,00 kuna).

Zainteresirani ste za CMS sustav? Slobodno nas kontaktirajte.

Zatražite ponudu za izradu vašeg CMS web sustava