E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | T/F: +385(0)23 611176 | M: +385(0)99 789 6117 | Ticket sustav | UDALJENA PODRŠKA
FacebookMySpaceTwitterDiggGoogle BookmarksRSS Feed

Naši klijenti o nama

PROTEGA D.O.O. - www.silverex.hr / www.zdravavoda.hr / www.silverex.biz

"Od početka osnivanja poduzeća TJSTUDIO poslujemo sa Vama, pa često kažemo da ste vi dio našeg tima. Iznimno smo zadovoljni s kvalitetom Vaše usluge. Imamo samo pozitivna iskustva sa Vama te Vas zato svima preporučujemo. Kada nam je potrebna neka informacija, ponekad i banalna, ekipa iz TJSTUDIA vrlo brzo i stručno odgovara na sva naša pitanja. Osim toga, tu su i savjeti "zlata vrijedni" za naše poslovanje, praćenje trendova, upozorenja i optimalna riješenja za naše web stranice. Vrlo nam je važna dostupnost u svakom trenutku, što nam TJSTUDIO pruža od početka suradnje. Veliko hvala!"

Jasmina Srdoč


 VINI BABILONI - www.vinibabiloni.com

"Jako smo zadovljni što smo izradu web stranica povjerili TJstudiju. Zadovoljni smo sa vremenskim periodom izrade, uvažavanjem svih naših zahtjeva tijekom izrade, rješenjima koje nam je TJstudio predložio, cijenom i kvalitetom izrade, profesionalnošću. Ovim putem se još jednom zahvaljujem cijelom timu i preporučam TJstudio svima onima koji su u nedoumici kome povjeriti izradu WEB stranica."

Iva Periša


PRIRODA SKLAD LJEPOTA - www.priroda-sklad-ljepota.com.hr

"TJ STUDIO je s idejama, sugestijama i tehničkom podrškom moju početnu zamisao o Blogu pretvorio u web stranicu. Reagirali su brzo na svako moje pitanje te prilagodili upute mojoj razini poznavanja tematike. Tijekom naše suradnje usmjeravali su me i poticali. Na kraju sam dobila iscrpne upute za daljnji samostalan rad ali i ono što je najvažnije "otvorena vrata" za buduća pitanja i podršku. U komunikaciji usredotočeni, jednostavni i srdačni. U svakom slučaju samo pohvale."

Jadranka Relja


UDRUGA ZA KULTURU, ČA? - www.udrugazakulturuca.hr

"Zahvaljujemo Tjstudiu na ukazanom povjerenju! Hvala što ste prepoznali kvalitetu rada naše Udruge te što ste svojim znanjem, radom i kreativnošću izmamili osmijehe na lica brojnih mališana. Izradom predivne web stranice doprinosite društv u i širite altruizam. A za vaš profesionalizam, nema dovoljno riječi hvale..."

Tatjana Udović


 PROFIL TEHNIKA - www.profil-tehnika.com.hr

"TJ studio nam je profesionalno, brzo i povoljno izradio web stranice obrta i pozicionirao nas na google. Rezultati su bili više nego dobri ,i od tada je internet naš glavni kanal prodaje."

Branko Stojsavljavić


PAG NEKRETNINE j.d.o.o. - www.pag-nekretnine.hr

"Posao odrađen brzo, kvalitetno i profesionalno. Komunikacija za pet. Uvjek na raspolaganju. "

Tomislav Škoda


VILLA KATARINA NOVALJA - www.villanovaljakatarina.com.hr

"Suradnja je bila na odlična. Dizajn je odličan. Bez previše dodatnih pitanja, stranica je napravljena na profesionanoj razini."

Katarina Bukša


 ZDRAVLJE PREHRANA - www.zdravlje-prehrana.com | www.shop.zdravlje-prehrana.com

"Izuzetno smo zadovoljni sa Vašim uslugama zbog toga što vrlo brzo pronađete rješenja za naše upite uz brzu implementaciju, profesionalnost, dostupnost od 0-24 te jako povoljnu cijenu."

Jozo Piteša


PAŠKA ČIPKA - www.paska-cipka.com

"Dostupni ste 24 sata na dan. Svaka čast!"

Ivanka Grašo


UDRUGA IZNAJMLJIVAČA APARTMANA I SOBA GRADA PAGA - www.udruga-iznajmljivaca-grada-paga.hr

 

 

"Sve je korektno i profesionalno. Svakako planiramo proširenje suradnje. Pozdrav!"

Mate Donadić


RESTORAN & APARTMANI I SOBE CRNIKA - www.crnika.com.hr

 

 

"Sviđa mi se vaša usluga i nemam nikakvih zamjerki. Bilo je ugodno surađivati s vama i napravili ste posao kako treba."

Sandra Radoslović


APARTMANI ARGENTIN - www.apartmaniargentin.com.hr

 

 

"Zadovoljni smo sa suradnjom TJstudia.Usluga je profesionalna brza i kvalitetna.U daljnjem poslovanju koristiti cemo i dalje Vaše usluge."

Ljiljana Mužić