E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | T/F: +385(0)23 611176 | M: +385(0)99 789 6117 | Ticket sustav | UDALJENA PODRŠKA
FacebookMySpaceTwitterDiggGoogle BookmarksRSS Feed

Što smo radili, di smo bili 2 dio….

Nakon užurbanog proljeća u ljeto smo zakoračili uz prekrasne Apartmane Ljubica.hr. Odmorili smo se u gradu Pagu u apartmanima Valentić pa smo nakon toga otputovali i uživali u prekrasnim ljepotama mirnog, ribarskog mjesta Šimuni na otoku Pagu. Ukoliko se zaželite odmora za dušu i tijelo, prekrasnog čistog, plavog mora uz ljubazne i gostoljubive domaćine s apartmanima Ljubica.hr nećete pogriješit.
Da bi nam otok i dalje bio ovako prekrasan, čist i pravi mali raj netaknute prirode na Zemlji potrebno ga je čuvati i brinuti se o njemu. U podizanju svijesti o važnosti i potrebi brige za okoliš i brige o čistoći i mi smo dali još jedan mali skromni doprinos u izradi službene stranice za Čistoću i održavanje općine Kolan www.ciok.hr.
U putovanju po našem prekrasnom otoku Pagu, otoku kamena, čipke i soli ponovno smo se prisjetili koliko smo bogati i privilegirani što živimo u ovom raju na zemlji. Nadaleko poznati paški sir i paška janjetina zadržali su nas u mjestu Kolan na otoku Pagu koji nanovo detaljnije upoznajemo kroz redizajn službene stranice Općine Kolan www.kolan.hr a uskoro i kroz redizajn službene stranice Turističke zajednice Općine Kolan www.tzkolan-mandre.com .
Nakon učenja potrebo se malo i opustiti a najbolje se opuštamo uz glazbu, koja je uvijek negdje svira u pratnji. Tako ćemo se i u ovim jesenskim danima, dok još traje „bablje ljeto“ baviti s izradom web stranice za ONLINE RADIO STATION- EDM Radio Pag na čijim radio valovim će moći uživati svi ljubitelji dobre glazbe a ujedno će na njoj moći pronaći i sve obavijesti o najnovijim nastupima najboljih svjetskih DJ-a te raznim festivalima na svjetski poznatoj plaži Zrće gdje zabava traje 24 h.
Uz trenutne projekte dogovaramo i mnoge druge nove, uzbudljive i zabavne kojima ćemo se baviti u narednim mjesecima ali o tome ćemo nekom drugom prigodom.