E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | T/F: +385(0)23 611176 | M: +385(0)99 789 6117 | Ticket sustav | UDALJENA PODRŠKA
FacebookMySpaceTwitterDiggGoogle BookmarksRSS Feed

Web stranica s interaktivnim izgledom

profil-tehnika.hrZadovoljstvo nam je predstaviti još jedan projekt koji je upravo izišao iz naše male radionice. Prema željama klijenta kompletan web stranica dizajnirana je u interaktivnom, iznimno modernom stilu s velikim brojem funkcija za što bolji doživljaj i predstavljanje usluga i proizvoda krajnjem posjetitelju (kupcu). Moramo naglasiti da je Profil Tehnika Zadar stručna u proizvodnji, postavljanju i servisu staklenih i aluminijskih ograda, dvorišnih vrata i pergola tendi. Pozivamo Vas da pogledate novi uradak TJstudia na domeni profil-tehnika.hr


# WEB DIZAJN # CMS SUSTAV # HOSTING # SEO OPTIMIZACIJA # TJSECURE

Što smo radili, di smo bili 2 dio….

Nakon užurbanog proljeća u ljeto smo zakoračili uz prekrasne Apartmane Ljubica.hr. Odmorili smo se u gradu Pagu u apartmanima Valentić pa smo nakon toga otputovali i uživali u prekrasnim ljepotama mirnog, ribarskog mjesta Šimuni na otoku Pagu. Ukoliko se zaželite odmora za dušu i tijelo, prekrasnog čistog, plavog mora uz ljubazne i gostoljubive domaćine s apartmanima Ljubica.hr nećete pogriješit.

Opširnije...

Što smo radili, di smo bili 1 dio….

Malo smo slabije pisali, od gužve i brojnih projekata nismo stizali. Od zadnjih Apartmana Ina svašta smo radili, dizajnirali, pripremili i prezentirali. Malo smo osvježili i re-dizajnirali Silverex.hr; web trgovinu i web stranicu koja se bavi prodajom luksuznih proizvoda od nano srebra. Re- dizajnirali smo i web stranicu istinskih zaljubljenika u svoj otok Pag i fotografiju; Pag-foto.info.

Opširnije...

Apartmani Ina

Smješteni u prekrasnom gradu Pagu, gradu duge povijesti i bogate tradicije, u neposrednoj blizini pješčane plaže na 10 minuta lagane šetnje do stare gradske jezgre nalaze se Apartmani Ina. Želite li najbolji odmor za sebe i svoju obitelj izborom Apartmana Ina nećete pogriješiti, a vlasnici Vas pozivaju ovim riječima:

"U svoja tri VIP apartmana, uređena u izvornom Mediteranskom stilu možemo ponuditi vrhunski smještaj za vas i vašu obitelj, prijatelje ili rodbinu. S preko trideset godina iskustva u turizmu iskristalizirali smo vrhunsku uslugu smještaja u gradu Pagu. Personalizirani interijer apartmana uređen u stilu drva lovora, sazrele naranče i mirisne lavande idealan je za opuštanje svih osjetila. "

Upoznajte se s Apartmanima Ina u vlasništvu obitelji Skitarelić na sljedećoj adresi www.apartmani-ina.com.hr

Posjetite i doživite Morsku vilu iz grada Nina

Red zabave, red pjesme, sreće i veselja… i naravno malo naše sugestije, kako bi nastala još jedna web stranica dječjeg vrtića. Dječji vrtić Morska vila – Nin predstavio se roditeljima i polaznicima s novom Internet stranicom u izvedbi TJstudia.
U dizajnu inspiriranom morskim bićima i morskim prostranstvima pronaći će te sve bitne informacije o vrtiću, aktivnostima, planovima i programima, kao i informacije korisne za odgoj i obrazovanje Vaše djece.
TJstudio je za potrebe vrtića pripremio kompletno web grafičko sučelje, CMS sustav za jednostavno održavanje, SEO optimizaciju i naravno mobilni izgled web stranice. Pogledajte još jedan Internet uradak s potpisom Design by TJstudio – www.vrtic-morska-vila.hr

PICHLER-RI.hr novi izgled web prodaje i kataloga proizvoda

Zadovoljstvo nam je predstaviti novi izgled Internet stranica firme Pichler-RI.hr. Firma Pichler-RI bilježi preko 100 godina kontinuiranog i uspješnog poslovanja u metalskoj industriji. Svoje klijente razveseljava kako tradicionalnim tako i modernim dizajnom svojih proizvoda. Kako bi približili proizvodnju, ponudu i dizajn svojih proizvoda klijentima, pripremili su novi izgled web stranice s interaktivnim katalogom.

Opširnije...

Turistička agencija „Perla“

Ovih dana iz kreativne radionice TJstudia još jedan projekt krenuo je u svoj život. Na stranici možete pronaći sve potrebne informacije o najboljem izboru za ljetovanje iz snova, podacima o otoku Pagu kao i gradu Pagu te interaktivan katalog smještaja s brojnim apartmanima, kućama i vilama za iznajmljivanje. Za potrebe Agencije Perle izradili smo moderno web sjedište, responzivnog izgleda, inovativnog i oku ugodnog dizajna. S dinamičnim pregledom sadržaja kao i jednostavnim sustavom pretrage vjerujemo da ćete uživat u vremenu provedenom na ovoj stranici te pronaći nešto za sebe. - www.perla-pag.hr

Stranica 1 od 9